top of page
Skier-4 ZW.jpg
Schermafbeelding 2020-04-16 om 12.01.04.

POWDER

GUIDES

POWDERGUIDES //

TWIST IN MY REALITY

Onze reiziger laat zich mee glijden door de magische poedersneeuw, is nieuwsgierig naar onbekende bergflanken en komt in terrein wat voor velen onbereikbaar blijft.

PowderGuides is de gespecialiseerde reisorganisatie om het perfecte moment in het hooggebergte te verwezenlijken zonder de veiligheid en het respect voor de natuur uit het oog te verliezen.

Het vriendenteam bestaat uit acht toegewijde en internationaal gediplomeerde berggidsen, die allemaal permanent in de bergen leven. Alleen al daarom heeft onze equipe een berg aan ervaring. Met veel enthousiasme brengen ze je de basis van het freeriden of toerskiën bij of helpen je verder met de verfijning van je eigen kunnen. Als skiër, rots- en ijsklimmer omarmen ze elke tocht in de bergen met een hoge verantwoordelijkheid. Wij zijn trots en kijken met veel plezier naar de blijdschap en het vertrouwen van onze gasten.

 

En niet alleen in de winter zijn wij actief.

Van een cursus alpinisme in de Ecrins tot multi-pitch sportklimmen in de Dolomieten. Van maatwerk tot alpiene bergtochten waar ook in de Alpen, of een dag een spannende familie activiteit zoals via Ferrata, sportklimmen of een canyoning in het val Durance; Je bent voor zomerse bergsportactiviteiten ook bij PowderGuides aan het juiste adres.

Het volledige reisaanbod vind je op powderguides.nl

Hier op deze site kijk je nieuwsgierig naar geluksmomenten tijdens unieke reizen waar we je graag mee naartoe nemen.

bottom of page